Regulamentul tombolei zilnice in care se ofera un bon de combustibil in valoare de 50 lei:

1. Fiecare comanda ridicata din magazin este inscrisa automat pentru tombola zilnica.

2. Comenzile nu se cumuleaza. Premiul se ofera per client, nu per comanda.

3. La tombola participa fiecare client care ridicata comanda din magazin, indiferent de valoarea acesteia.

4. Extragerea va avea loc in fiecare zi la ora 18:00. Va fi anuntat telefonic castigatorul, urmand sa se prezinte incepand cu a-2-a zi sa-si ridice premiul.

5. In cazul in care castigatorul va returna marfa comandata, va avea obligatie sa restituie bonul de combustibil sau i se va retine contravaloarea acestuia

 

 

 

Efectuarea unei comenzi de pe site-ul www.pfapieseauto.ro reprezinta acordul dumneavoastra cu termenii impusi si care sunt prezentati mai jos. Piesele comercializate sunt piese noi de origine sau aftermarket ambalate sigilat sau datorita politicii de retur unele produse pot avea ambalajul nesigilat. Piesele au o perioada de garantie generala de 18 luni.

Pentru a putea beneficia de garantie aveti obligatia sa indepliniti urmatoarele conditii:
1. Piesa sa fie cumparata de la PFA Calin D. Marius
2. Piesa sa fie montata intr-un service autorizat RAR
3. Piesa sa fie montata corect sau sa nu fie montata intr-un subansamblu de piese uzate sau modificate
4. Piesa sa nu fie folosita in alte scopuri decat cele indicate de catalogul producatorului sau sa nu fie aleasa gresit
5. Masina sa nu fi fost folosita in alte scopuri decat cel prevazut de producator (competitii sportive,raliuri etc)
6. Masina sa nu fi fost avariata sau sa fi suferit avarii produse de factori externi de orice natura.
7. Piesele sa prezinte o uzura normala

Piesele care fac obiectul unei garantii trebuie sa fie insotite de urmatoarele documente:
1. Copie dupa talonul masinii pe care a fost montata piesa
2. Dovada montarii intr-un service autorizat.Copie dupa autorizarea RAR a service-ului
3. Nota de constatare emisa de catre un serviciu autorizat RAR in care sa se specifice detaliat defectiunea si motivul.
4. Piesa deteriorata.

Piesa va fi trimisa catre producator pentru a fi analizata, iar dupa constatarea defectiunii veti primi in termen de aproximativ 10 zile lucratoare o piesa noua sau contravaloarea acesteia, daca analiza producatorului va fi una pozitiva.

Pentru mai multe detalii privind conditiile de garantie puteti apela la o modalitate de contact prezenta pe acest site. Nu se acorda termenul de 18 de luni la urmatoarele categorii de piese: filtre (de ulei, aer, combustibil), becuri, stergatoare de parbriz, burdufe, bujii de aprindere si incandescente, garnituri metaloplastice si simeringuri, curele de transmisie si distributie, elemente de aprindere. Pentru a beneficia de garantie, in cazul pieselor ca amortizoare de suspensie, discuri de frana si tamburi de frana, acestea trebuiesc comandate in pereche.

Garantia se aplica in conformitate cu Legea 449/2003 privind vanzarea produselor si garantia asociata acestora si O.G. nr. 21/1992 privind protectia consumatorului

Politica de retur:
Aveti ocazia sa returnati piesa comandata in termen de 7 zile daca aceasta nu a fost montata, iar ambalajul nu este deteriorat. Daca piesa a fost comandata prin curierat trebuie ambalata si etichetata astfel incat sa fie protejat ambalajul. Costul curierului va fi suportat de cumparator.

Alte conditii:
1. In cazul unor piese ca : etriere de frana, casete de directie, planetare, pompe servodirectie etc producatorul ofera varianta de a oferi piesa la schimb, astfel pretul acesteia va fi unul mai scazut. In cazul in care nu doriti sa dati piesa la schimb trebuie suportat pretul intreg al piesei. Unele piese pot fi noi sau reconditionate de catre producator, piese care beneficiaza de un pret mai avantajos, dar au aceleasi conditii de garantie.Producatorul informeaza daca piesa este reconditionata sau noua.
2. Piesele comandate vor fi insotite de factura fiscala si bon fiscal sau chitanta.
3. Preturile afisate pe site si informatiile tehnice pentru piese nu reprezinta nici un fel de obligatie contractuala si pot fi modificate fara nici o notificare in prealabil.