Persoana Fizica Autorizata din Galati, inregistrata la Registrul Comertului cu Cod Unic de Inregistrare RO2951037, platitor de TVA, comercializeaza din stoc sau pe baza de comanda o gama larga de piese auto pentru orice autovehicul. Constienti fiind ca ceea ce-i diferentieaza pe comerciantii de piese auto este pretul si calitatea serviciului, vom face din aceste doua lucruri principalele calitati cu care ne vom prezenta in fata clientului.

Metoda de lucru este simpla. Cereti o oferta de pret prin intermediul formularului Cerere si Oferta, iar noi va vom livra piesa la domiciliu sau in zona in care locuiti. Scapati astfel de alergatura din mazagin in magazin pentru un pret mai bun printr-o simpla navigare pe aceasta pagina si garantat veti fi multumiti de pretul si serviciul oferit. Piesele provin de la producatori consacrati pe plan international, din tari ca Germania, Franta, Italia, Statele Unite ale Americii si nu numai.

Calitatea este una superioara, unii producatori pe care-i gasiti in gama de produse ca Textar, Hella, ATE, Sachs, Mann, Knecht, Lemforder, SKF, Bosch, Bosal, Beru, NGK, Magneti Mareli, Valeo etc livreaza piese pentru autovehiculele ce se construiesc si ies pe poarta unor producatori ca VW, Audi, Alfa Romeo, BMW, Renault, Seat, Peugeot, Opel, Skoda, Ford si asa mai departe.

De ce pe internet?

Prin eliminarea anumitor cheltuieli de intretinere, pretul final de achizitie va fi sub pretul practicat de concurenta.

Cum se comanda si achizitioneaza produsul dorit?

Exista doua variante: prin intermediul formularului cerere si oferta sau telefonic

Cum este furnizat produsul?

Se livreaza la domiciliu in cadrul celor doua livrari zilnice, de la ora 10:30 si 16:00 de luni pana vineri, iar sambata de la ora 11:00. Sau produsele se predau la sediul din Micro 16.

Cum se face plata?

Plata se face in momentul predarii produsului.

Ce acte insotesc produsul?

Produsul se livreaza impreuna cu factura fiscala pe numele cumparatorului, bon fiscal sau dupa caz, chitanta.

Care este politica de returnare sau schimb?

Produsul poate fi returnat in termen de 7 zile calendaristice,daca acesta nu a fost montat, iar ambalajul nu este deteriorat. Dupa caz se vor returna banii sau piesa va fi schimbata.

Produsele au garantie?

Garantia se aplica in conformitate cu Legea 449/2003 privind vanzarea produselor si garantia asociata acestora si O.G. nr. 21/1992 privind protectia consumatorului. Pentru a beneficia de garantie, piesa trebuie montata intr-un service autorizat RAR. Perioada generala de garantie este de 18 luni.

Ce alte metode de livrare mai sunt disponibile?

Marfa se poate livra si prin intermediul curieratului. Plata se va face in ramburs si va fi suportata de cumparator.