Adauga nume si prenume.

Adauga numar de telefon.

Adauga o adresa valida de email pentru a putea primi o copie a cererii de oferta.

Adauga marca. Ex: Dacia

Adauga model. Ex: Audi A3

Adauga anul de fabricatie. Ex: 1994, 2001

Adauga capacitate cilindrica. Ex 1753 Ccm sau 1.8

Adauga putere. Ex 66kw sau 90CP

Ex: Benzina, Motorina

Adauga caroserie. Ex: Hatchback, Combi, Berlina, Coupe

Adauga seria de sasiu.

Adauga cod piesa veche (daca mai este vizibil).

Adauga piese solicitate.

Adauga mentiuni.

Completand corect formularul cu datele cerute se elimina posibilitatea identificarii gresite a piesei, pieselor cerute. Multi producatori auto au echipat autoturismele din fabrica cu mai multe variante de placute de frana pentru acelasi model de masina. Sau unele autoturisme sunt echipate cu suspensie sport si nu standard sau cu suspensie pentru drumuri grele. Daca aceste tipuri de informatii nu sunt la cunostinta proprietarului autoturismului, se poate afla exact cu ce este echipata masina prin intermediul seriei de sasiu, de aceea uneori va fi nevoie sa fie completata si casuta "Seria de sasiu".

In casuta "Mentiuni" puteti specifica de exemplu daca masina este cu suspensie sport sau daca placutele de frana de pe fata sunt "cele cu cioc" sau alte detalii care sa simplifice si sa duca la identificarea corecta a pieselor necesare.

De asemenea tot in casuta "Mentiuni" puteti specifica daca doriti produsul pe un anumit producator sau daca doriti un producator cu un pret mai accesibil sau cel mai pun raport pret/calitate sau orice alta dorinta aveti.

Dupa ce ati trimis formularul veti primi confirmarea in e-mail, iar in cel mai scurt timp posibil veti fi contactat cu informatii asupra pretului, producatorului si disponibilitatii.